Да си шампион от US Open и да те бъркат с друг играч? Доза смях с Даниил Медведев

от в 16:14 на 16.10.2021
Калоян Соколов

Даниил Медведев безспорно е едно от най-разпознаваемите имена в тенис елита и това е изцяло на база неговите постижения, след като руснакът от известно време се намира под номер две в сетовната ранглиста, а на тазгодишния US Open спечели първата си титла от Големия шлем. Все пак се оказва, че някои тенис фенове още са склонни да припознават руснака за някой друг негов колега, а ето разказът на самия московчанин:

"Седях в ресторант и разговарях на френски. Към мен се приближи човек, който ме беше помислил за Бублик и настойчиво ме молеше за автограф. Обясних му, че аз съм съвсем друга личност, но не се разсърдих по никакъв начин и даже ми стана забавно. Той обаче продължи да настоява и ме попита дали съм сигурен в това. Аз му потвърдих, а той се върна на масата си.

Оказа се французин и чух оплакванията му към неговата приятелката, защото е убеден, че е видял Бублик и беше много ядосан, защото не съм му се разписал. Аз пък се смеех толкова силно наум, докато той продължаваше да мърмори за случилото се и изразяваше сигурност, че е видял съвсем друг играч. Моята реакция беше просто вътрешно да крещя как изобщо не съм Александър Бублик" - разказа през смях Медведев.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Да си шампион от US Open и да те бъркат с друг играч? Доза смях с Даниил Медведев Калоян Соколов
Теми:  
atp | даниил медведев | забавно | интервюта

Коментари





Следвайте ни в Facebook