Да спечелиш и да дадеш интервю с детето си: Синът на Вика Азаренка се превърна в звезда (видео)

от в 15:55 на 05.04.2024
Елеонора Александрова

Виктория Азаренка е една от тенисистките, които доказват, че възрастта в спорта е просто цифра. Бившата номер 1, която след броени месеци ще навърши 35, показва конкурентоспособен тенис в WTA тура в хода на целия сезон досега, а вчера тя се класира за четвъртфинал във втори пореден турнир, а именно в Чарлстън.

По повод успешното представяне на двукратната "мейджър" шампионка, нейният 7-годишен син, Лео, направи своя "дебют" по телевизията или по-скоро в студиото на Tennis Channel. След като Азаренка сподели за чувствата си на корта по време на последния й мач, синът й бе попитан за това как той се чувства в студиото, а отговорът му беше: "Мама спечели, така че ми харесва". Теми за разговор бяха и мотото на майката и сина: "Усилията не подлежат на обсъждане", както и за ежедневието на Лео и безрезервната подкрепа към знаменитата тенисистка, които показа в Индиън Уелс и Маями, а сега и в Чарлстън:

"Той ходи на училище, така че е малко по-трудно, но се опитваме да избираме пътувания... Лео казва, че иска да отиде някъде, където не е бил. Затова тази година направихме пътуване до Близкия изток. Той сподели, че за него Доха е по-добра от Бахамите! Наистина е невероятно за Лео да идва и да гледа преди всичко на моите мачове. Също така той ми дава допълнителна мотивация."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Да спечелиш и да дадеш интервю с детето си: Синът на Вика Азаренка се превърна в звезда (видео) Елеонора Александрова
Теми:  
виктория азаренка | любопитно | чарлстън

Коментари





Следвайте ни в Facebook