Да управляваш Григор Димитров с джойстик в ръка? Tiebreak прави това напълно възможно

от в 01:24 на 07.05.2024
Калоян Соколов

След близо едно десетилетие без тенис видеоигри, то феновете ще имат възможност да избират между две нови такива - Topspin 2k25 и Tiebreak. Topspin вече е доказана марка в света на виртуалните забавления, като това ще бъде петата игра от небезизвестната поредица. Неприятният момент идва от обстоятелството, че създателите нямат лиценз за  изпозлването на повечето играчи от ATP и WTA Тура, което не важи за Tiebreak, където можем да се насладим на избор от над 100 професионални тенисисти, сред които е и Григор Димитров, докато Topspin имат избор от едва 25 състезатели.

От "Big Ant Studios" са се постарали изживяването да бъде максимално реалистично, като можем да видим значително подобрени графики и геймплей, ако направим сравнение с досегашните тенис игри. Новак Джокович и Коко Гоф ще бъдат на обложката на самия продукт, а голямата новина е свързана с това, че Роджър Федерер също е част от играта и така Голямата тройка може да се пренесе във вашия дом и да пресъздадете мачовете между най-великите тенисисти в историята.

Играта предлага опция за направата на кариера, където бихте могли да си изберете играч или да създадете нов такъв, с който да влезете в битка за най-големите трофеи в тениса, съревновайки се с Новак Джокович, Карлос Алкарас, Яник Синер, Даниил Медведев, а WTA Турът също е толкова богат на различни турнири и имена от най-елитния ешалон на ранглистата.

Засега продуктът се предлага само в Steam ( на цена от 30 долара) и може да се играе единствено на компютър, като тази версия е ограничена до 12 тенисисти, но много скоро се очаква на пазара да излезе и финалния вариант на новото тенис изкушение за геймърите, които ще могат да грабнат джойстиците на своя Playstation или Xbox, за се насладят на шанса да управляват най-добрите тенисисти в света, а интересното е, че Григор Димитров за пръв път ще бъде част от подобен официализиран гейминг проект.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Да управляваш Григор Димитров с джойстик в ръка? Tiebreak прави това напълно възможно Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | бгтенис | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook