Дан Еванс: Никога няма да забравя победата си над Новак Джокович

от в 21:24 на 17.04.2021
Владислав Риждов

Дан Еванс определено имаше седмица, която няма да забрави дълго време, въпреки че днес отпадна на крачка от финала в Монте Карло.

Еванс бе разгромен днес от Стефанос Циципас - 2:6 1:6, но британецът остана доволен от седмицата в Княжеството. Седмица, която включваше победа над световния номер 1 Новак Джокович, победа над шампиона от Маями Хуберт Хуркач, както и победа над Давид Гофен, бивш представител на топ 10. Ето какво сподели световния номер 33 след загубата си днес:

"Измина една добра и дълга седмица. Беше доста натоварващо психически. Днес беше доста трудно, но очевидно това не помогна в начина, по който той играе. Той е много агресивен, а аз все още има къде да се подобрявам. Не мога да съм негативен спрямо днешния мач, просто ще приема загубата и ще продължа напред.

Беше страхотна седмица, никога няма да забравя как победих световния номер едно, вчерашният ми мач също беше добър", завърши британецът.

От следващата седмица 30-годишният Еванс ще изравни най-високото си класиране от 26 място в ранглистата и въпреки трудностите, които изпитваше на клей през последните години, той показа че може да е конкурентен срещу най-добрите.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дан Еванс: Никога няма да забравя победата си над Новак Джокович Владислав Риждов
Теми:  
дан еванс | тенис турнир в монте карло

Коментари





Следвайте ни в Facebook