Даниил Медведев победи Макдоналд и очаква Григор или Яри

от в 13:37 на 25.04.2019
В
Даниил Медведев надделя над Макензи Макдоналд и продължава напред в Барселона.

Руснакът беше по-активния на корта и закономерно след 6:3 6:1 за малко над 1 час и 20 минути се класира напред, където ще срещне един измежду Димитров и Яри.

Срещата започна изключително противоречиво, като и двамата показаха несигурност в подаванията си. Даниил беше първият, който загуби началния си удар, а той изпусна и аванс от 0:40, за да може да изостане с 0:2. Макдоналд обаче допусна няколко неточности, а те му костваха натрупания рано аванс и резултата набъбна до 2:2.



Макензи можеше отново да поведе с брейк, като той имаше цели четири възможности за това, но въпреки хубавата ранообразност, която показваше с не лоши къси, Даниил беше изключително бърз и концентриран и успя да спаси сервис гейма си. В последствие руснака вдигна оборотите изключително много, а съперникът му не намери отговор на това и взимайки три последователни гейма след 3:3, затвори сета в своя полза.

Втората част тенденцията с пробивите се запази, а единствения, който взе подаването си в първите пет гейма беше Даниил при 2:1. По този начин закономерно след по-стабилна игра от дъното на корта, руснака излезе напред с 4:1. Това беше и последния брейк за мача, а по този начин Даниил си гарантира мястото на четвъртфиналите!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Даниил Медведев победи Макдоналд и очаква Григор или Яри В

Коментари





Следвайте ни в Facebook