Давидович Фокина с добри думи за Джокович и Кирьос

от в 13:02 на 11.05.2020
Диана Андреева

Испанската изгряваща звезда Алехандро Давидович Фокина говори положително за световния №1 Новак Джокович и шесткратния шампион на АТР Ник Кирьос


"Джокович е постигнал  страхотни неща, благодарение на конкуренцията с Надал и Федерер", заяви Давидович Фокина пред Diario AS. "Кирьос има проблеми на корта, но е добър човек"


Фокина


През минaлия месец Джокович изрази мнението си, че е против ваксинацията срещу коронавирус и призна, че ще трябва да се замисли, ако вземането на ваксина стане задължително.


„Може би ваксината ще се появи скоро и ще можем да играем, но в такъв глобален спорт ситуацията би трябвало да се нормализира във всички страни преди да се завърнем“, каза Давидович Фокина. "За мен по-правилно е всеки играч да се тества и ако няма наличие на вируса да не трябва да се ваксинира."


Фокина


20-годишният Давидович Фокина разкри и кое е най-трудното за него като професионалист. "Да нямаш живот като останалите. Противоречиво е, защото ми харесва това, което правя и ми е приятно, но ми липсват семейството и приятелите, които почти не виждам. Най-лошото за мен е, че не мога да остана вкъщи, колкото искам“, каза испанецът.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Давидович Фокина с добри думи за Джокович и Кирьос Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook