Де Минор пропиля мач бол и отстъпи на Кьопфер; Рубльов не срещна трудности срещу Багнис

от в 17:57 на 15.09.2020
Диана Андреева


Алекс де Минор пропиля аванс от сет и пробив срещу Доминик Кьопфер и отстъпи в откриващия си двубой на Мастърс турнира в Рим. След повече от два часа и половина игра, Кьопфер успя да се наложи, като крайния резултат е 3:6 6:3 7:6(6).

Още от началото на срещата и двамата бяха на еднакво ниво. След като си размениха по два пробива, младият австралиец успя за трети път да спечели подаването на своя опонент, което се оказа ключово за изхода на частта. Де Минор поведе с 5:3 и след като нанесе още един брейк сложи край на сета в своя полза.

Алекс поведе с 3:0 във втория сет, но нивото му на игра рязко спадна и той не съумя да спечели нито гейм повече, като така двубоят навлезна в трета, решаваща част. Там нещата бяха много напрегнати до последно, като Де Минор пропиля мач бол при 5:4, а в тайбрека Кьопфер разполагаше с цели три възможности да сложи край на двубоя, които той пропиля, но в крайна сметка съумя да затвори мача с 8:6 в решаващия дълъг гейм.

Де Минор

В друга среща от днешния ден Андрей Рубльов записа двусетова победа над аржентинеца Факундо Багнис - 6:4 6:4. В началото на срещата руснака имаше известни затруднения да печели сервис геймовете си, но след като стабилизира началния си удар, Рубльов не остави почти никакви шансове на своя опонент и сложи край на срещата след малко повече от 90 минути игра.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Де Минор пропиля мач бол и отстъпи на Кьопфер; Рубльов не срещна трудности срещу Багнис Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook