Дел Потро към Голямата четворка на Laver Cup: Имате късмет, че не играя

от в 17:01 на 23.07.2022
Мирела Николова

През вчерашния ден бе обявена новината, че Новак Джокович ще вземе участие в демонстративната отборна надпревара Laver Cup за втори път в кариерата си, като по този начин се присъединява към Роджър Федерер, Рафаел Надал и Анди Мъри, които бяха първите състезатели, потвърдили присъствието си в надпреварата. Това означава, че ще станем свидетели на невиждано шоу в дните между 22 и 25 септември в лондонската зала "О2 Арена" с участието на всички представители на Голямата четворка. 

Наличието на четиримата легендарни тенисисти в един и същ отбор свежда до минимум шансовете за успех на отбора на Света, който никога досега не е печелил състезанието и изглежда като пълен аутсайдер и през тази година. Появиха се множество коментари от страна на фенове, които са на мнение, че единственият, който би могъл да окаже съпротива на Четиримата големи по пътя към пети трофей за отбора на Европа, е Хуан Мартин Дел Потро.

Аржентинецът, който обяви своето оттегляне от професионалния тенис в началото на февруари, използва случая, за да демонстрира чувство за хумор, отговаряйки на един от въпросните коментари със следното: "Имате късмет, че не играя". Припомняме, че Дел Потро е надделявал над всеки един от членовете на Голямата четворка, като е побеждавал Федерер 7 пъти, Надал - 6, Джокович - 4 и Мъри - 3.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дел Потро към Голямата четворка на Laver Cup: Имате късмет, че не играя Мирела Николова
Теми:  
atp | анди мъри | лейвър къп | лейвър къп 2022 | новак джокович | рафаел надал | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook