Дел Потро със загуба при завръщането си на кортовете в Мадрид

от в 19:49 на 08.05.2019
В
Ласло Джере отстрани дълго отсъстващия от корта Хуан Мартин Дел Потро. За два часа и двадесет и две минути игра 23-годишният сърбин се наложи с 6:3 2:6 7:5.



Още в началото на мача и двамата срещнаха трудности в спечелване на сервис геймовете си. Ала първият пробив беше допуснат чак в шестия гейм, на сервис на Хуан Мартин Дел Потро, който не успя да вземе подаването си, а по този начин в последствие и предаде сета с 6:3.

Втората част започна добре и за двамата, но този бившият номер три показа, че не се е предал, нанасяйки цели два пробива на Джере, с което се стигна закономерно до трети сет.

В решаващата част от мача всичко беше равностойно, а на корта двамата показваха изключително високо ниво на тенис. Първите възможности за пробив дойдоха в шестия гейм пред Дел Потро, който обаче пропиля три възможности за брейк. Това бяха и последните възможности пред аржентинецът, а именно той беше и единствения, който не спечели свое подаване. Това се случи, когато сервираше за 6:6, а там той успя да везем едва една точка, с което след непредизвикана грешка загуби мача от тридесет и втори в света Ласло Джере.

https://twitter.com/TennisTV/status/1126141338163007490?s=19

Така в следващия си мач сърбинът ще се изправи срещу почти двуметровия хърватин, натрупващ инерция, Марин Чилич.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дел Потро със загуба при завръщането си на кортовете в Мадрид В

Коментари





Следвайте ни в Facebook