Дел Потро успокои феновете си с добри новини за своето здравословно състояние

от в 16:44 на 17.11.2018
Калоян Пламенов

Хуан Мартин Дел Потро призна, че постепенно се чувства все по-добре и очаква в скоро време да се завърне на кортовете.

Аржентинецът пропусна края на един от най-силните сезони в кариерата си, след като счупи капачка на дясното си коляно по време на мач от "Мастърс" турнира в Шанхай, а това му попречи да участва в Базел, Париж и финалите на ATP в Лондон.

"Не съм говорил за състоянието си напоследък и исках да дам новини на своите фенове за това как съм и за това, което се случва с мен напоследък. Както знаете, контузията ми бе много тежък удар за мен. Не успях да завърша един от най-силните сезони в своята кариера поради травма, която е причинена от лош късмет. Докторите ме посъветваха да не бързам толкова с връщането на корта, за да мога да се възстановя възможно най-добре. Надявам се обаче да съм готов за началото на следващата година" обяви Дел По.

"Рехабилитацията върви добре, а аз се чувствам с всеки изминал ден все по-добре. Няма да се предавам и ще се боря здраво. Искам да играя. Знам през какво преминах преди, когато имах проблеми с китката. Ще се справя и с този проблем". 

"Това е една борба с лошите мисли, но ще дам всичко от себе си, за да я спечеля. Искам да се наслаждавам отново на тениса и да бъда на корта, това е моето голямо желание. Благодаря на вас, моите фенове, за голямата подкрепа, която ми оказвате". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дел Потро успокои феновете си с добри новини за своето здравословно състояние Калоян Пламенов
Теми:  
хуан мартин дел потро

Коментари





Следвайте ни в Facebook