Делбонис продължава похода си в Женева

от в 15:10 на 22.05.2019
В
След като елиминира Григор Димитров след обрат, значително по-лесно днес Федерико Делбонис елиминира и миналогодишния шампион Мартон Фучович след 6:4 6:2.

Аржентинецът започна доста по-активно и докато Мартон успя да навлезе в срещата, Делбонис успя да натрупа аванс от 4:0. Фучович все пак успя да запише гейм, а дори при 5:2 и се пребори за труден пробив, намалявяйки изоставането си с 3:5, но в крайна сметка вторият брейк пасив се оказа невъзможен за унгареца и по този начин лошият старт му коства и частта.



Във втория сет, въпреки набиращата скорост в края на първия сет на Мартон, тя бе спряна от ново количество непредизвикани грешки в комбинация с агресия на Делбонис. По този начин, въпреки рано разменените сервис геймове, отново след четири последователни такива за аржентинеца той успя да дръпне с 5:1, а впоследствие и затвори срещата с 6:2.

По този начин аржентинецът записа втора победа в надпреварата в Женева и си осигури място на 1/4-финалите на турнира, като така той запази традицията си да достига поне до последните осем на надпреварата в швейцарския град.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Делбонис продължава похода си в Женева В

Коментари





Следвайте ни в Facebook