Делрей Бийч: Карлович бе спрян от квалификант; Хуркач и Тиафо продължават напред

от в 11:39 на 11.01.2021
Диана Андреева

След като стана най-възрастният тенисист, печелил мач на ниво ATP, Иво Карлович не успя да се справи с квалификантка Роберто Кироз. Без да среща почти никакви затруднения, представителят на Еквадор затвори мача в своя полза - 6:2 6:4 и по този начин се класира за дебютния си 1/4-финал на това ниво.

В срещата Кироз играеше почти безпогрешно. Той се придвижваше добре по корта, беше агресивен във важните моменти и благодарение на това за по-малко от час игра, отстрани двуметровия си противник. Еквадорецът за първи път се класира за основна схема на ATP надпревара, тръгвайки от квалификациите, а по-късно през деня той ще се бори със световния номер 35 Хуберт Хуркач за място на 1/2-финалите.

В откриващия си двубой на Delrey Beach Open 2021 Хуркач записа лесен успех над Даниел Галан от Колумбия. За едва 59 минути прекарани на корта, шмапионът на двойки от Мастърса в Париж през миналия сезон успя да се наложи с 6:2 6:2 и по този начин да си осигури още поне един двубой преди отпътуването за Австралия.

По време на друга среща представителят на домакините Франсис Тиафо се справи със своя сънародник Бьорн Фратанджело. Двубоя между двамата продъжли близо два часа, но в крайна сметка Тиафо успя да намери правилната стратегия срещу своя опонент и да се поздрави с успех - 6:4 3:6 6:1. За място на 1/2-финалите световният номер 62 ще се изправи срещу Камерън Нори, който в съботния ден отстрани Адриан Манарино в два бързи сета - 6:2 7:5.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Делрей Бийч: Карлович бе спрян от квалификант; Хуркач и Тиафо продължават напред Диана Андреева
Теми:  
иво карлович | франсис тиафо | хуберт хуркач

Коментари





Следвайте ни в Facebook