Делрей Бийч: Нори впечатли и се класира на първи финал за сезона!

от в 02:04 на 20.02.2022
Мартин Петков

Камерън Нори имаше изключително трудно начало на годината, след като допусна поражение в първите си четири мача. Британецът започва да намира ритъма в играта си през последните седмици, като в днешния ден излезе за полуфиналната си среща срещу Томи Пол в Делрей Бийч. Топ поставеният демонстрира солидна игра в защита, като неточностите отсъстваха от играта му, което се оказа ключов фактор за крайния успех след 6:3 6:3, с който се класира на първи финал през сезона. В мача за титлата на първата ракета на Великобритания му предстои да срещне победителя от срещата между Райли Опелка и Джон Милман.

Световният номер 13 стартира ударно двубоя, като проби още в първото подаване на съперника си, за да вземе ранна преднина. В оставащите геймове станахме свидетели на проява на здрави нерви от Нори, който се справи с отразяване на брейкболи, за да може минути по-късно да запише откриващия сет на сметката си.

Във втората част британецът контролираше случващото се на корта, като не позволяваше на Пол да разгърне потенциала в играта си. Световният номер 13 реализира пробив в средата на сета, който затвърди убеждението, че е по-добрият тенисист на корта. Нори нито за момент не допусна спад в представянето си, което логично го отведе и до крайната победата, дошла след 1 час и 17 минути на корта.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Делрей Бийч: Нори впечатли и се класира на първи финал за сезона! Мартин Петков
Теми:  
atp | делрей бийч | камерън нори | полуфинал | томи пол

Коментари





Следвайте ни в Facebook