Денис Шаповалов също ще пропусне турнира в Ротердам

от в 12:44 на 25.02.2021
Диана Андреева

Натоварването след двуседмична карантина със сигурност не се отразява добре на никой човек, а за професионалните спортисти е наистина трудно отново да навлязат във форма, след период на изолация. Но след като надпреварите в Австралия приключиха, тенисист се отправиха към други места по света, където мерките не са толкова строги.

Турнирът в Ротердам се очертаваше да събере на едно място голяма част от топ тенисистите, ала с цел да избегнат усложняване на контузия, какъвто е случая с Матео Беретини или да имат повече време да се подготвят за предстоящия сезон, доста от играчите си оттеглиха от събитието.

Поредното голямо име, което ще пропусне надпреварата е канадецът Денис Шаповалов, който предости възможност на Джон Милман да участва в турнира, започващ през следващата седмица. В списъка с участниците все още фигуриват имена като Рафаел Надал, Даниил Медведев, Стефанос Циципас, Александър Зверев и Андрей Рубльов, но дали някой от тях няма да реши също да си вземе допълнителна почивка предстои да разберем.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Денис Шаповалов също ще пропусне турнира в Ротердам Диана Андреева
Теми:  
денис шаповалов | ротердам | тенис турнир в ротердам

Коментари





Следвайте ни в Facebook