Дежавю: Зверев отново е обвинен в насилие, но този път от другата си бивша приятелка

от в 12:26 на 20.07.2023
Мирела Николова

Нови съдебни проблеми надвисват над Александър Зверев, след като една от бившите му приятелки, от която има 2-годишна дъщеря - Бренда Патеа, е отправила обвинение към тенисиста в нанасяне на телесна повреда. Германската медия RTL съобщава, че Берлинската прокуратура е поискала издаване на наказателно постановление срещу първата ракета на Германия, а адвокатите на Патеа са пожелали обезщетение в размер на половин милион евро.

Заявлението за наказателна заповед е признак за това, че прокуратурата вижда достатъчно причини за завеждане на дело срещу обвиняемия, като в същото време това искане може да предотврати публичен съдебен процес, който би нанесъл по-сериозна вреда върху имиджа на Саша.

Припомняме, че това не е първият случай, в който срещу Зверев са отправени обвинения в домашно насилие, след като през 2021 г. друга от бившите му приятелки - Олга Шарипова, също твърдеше, че бившият №2 я е малтретирал. След продължително вътрешно разследване обаче в началото на тази година АТР достигна до заключение, че не са открити достатъчно доказателства в подкрепа на публикуваните твърдения за домашен тормоз, поради което всички обвинения спрямо германеца бяха свалени. 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дежавю: Зверев отново е обвинен в насилие, но този път от другата си бивша приятелка Мирела Николова
Теми:  
atp | александър зверев | бренда патеа | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook