Диа Евтимова: Удоволствие е да познавам най-великия играч от над 20 години (снимка)

от в 15:52 на 26.09.2021
Мирела Николова

Българската тенисистка Диа Евтимова е част от WTA Тура в продължение на 16 години, като върховото ѝ класиране в световната ранглиста е 145-ото място. Тя също така е сред най-постоянните участнички в отбора ни за Фед Къп и може да се похвали с цели 35 изиграни мача за страната ни в отборното първенство. 

През вчерашния ден Евтимова сподели снимка в профила си в Инстаграм заедно с носителя на 20 титли от Големия шлем Новак Джокович, в чийто тенис център провежда подготовката си в последно време. Оказва се, че двамата се познават от над 20 години и са стари приятели, както написа самата тя в социалните мрежи:

"Огромна чест и удоволствие за мен е да познавам в продължение на 20 години най-великия играч в нашия спорт. Изключителен спортист, който продължава да бъде също толкова земен, автентичен и да изпитва силно чувство за отговорност към тениса и бъдещите тенис поколения.

Благодаря на "Новак Тенис Център" за гостоприемството и помощта да се подготвя за следващите ми турнири! Страхотен център и професионален екип", бяха думите на Евтимова, която също така публикува кадър от 2001-ва година, когато Джокович е бил на едва 14 години.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Dia Evtimova (@diaevtimova)

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Диа Евтимова: Удоволствие е да познавам най-великия играч от над 20 години (снимка) Мирела Николова
Теми:  
диа евтимова | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook