Диего Шварцман е новият шампион в Лос Кабос

от в 10:22 на 04.08.2019
В


Диего Шварцман надделя над Тейлър Фриц след 7:6(6) 6:3 на финала на турнира в Мексико. Трофея в Лос Кабос е трети в кариерата на арежнтинеца и със сигурност идва във важен момент соглед липсата на такъв през този сезон и дава добър старт за нисичкия аржентинец повремее на американското лято.



През първата част Фриц започна отлично и след ранен пробив излезе напред с 4:1, ала Диего концентрирано съумя да се върне в сета и успя да навакса пасива си. Впоследстяие изостаналия в началото спаси три сетбола при свой сервис за 6:6, за да може в крайна сметка да се стигна до тайбрек, където в действията и на двамата имаше доста обрати, ала Диего все пак беше по-уверения и концентриран играч и затвори частта с 8:6 в своя полза.

Втората част започна силно за Диего и той успя да поведе с 4:1. Последваха успорвани минути, като американецът успя да се добере до 4:3, ала в последствие допусна нов пробив и след като Диего този път съумя да спечели своя сервис гейм, Шварцман стана новия шампион в Лос Кабос.

https://twitter.com/TennisTV/status/1157884403349106688?s=19

Това пък е и втори пореден загубен финал за американеца Фриц, след като през миналата седмица той отстъпи на Алекс де Минор в спор за трофея в Атланта отново на турнир от серията ATP 250.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Диего Шварцман е новият шампион в Лос Кабос В

Коментари





Следвайте ни в Facebook