Димитров и Лопес не успяха да се противопоставят на Ербер и Маю

от в 22:42 на 22.10.2019
В


Григор Димитров и Фелисиано Лопес загубиха от третите поставени Никола Маю и Пиер-Юг Ербер с 1:6 4:6 след точно 60 минути игра.

През първата част нашата двойка беше лишена от какавато и да е помощ от началния си удар, а това силно дававше и преднина на доброто посрещане на французите отсреща. Това мигновено и даде ефект върху резултата, а на сервис двойката на Димитров бе спечелила едва една точка до 4:0. Така оттам Еребр и Маю не срещнаха затруднения и след категоричното 6:1 и затвориха откриващата част в своя полза.

В първия гейм след почивката българо-испанският двойка се изправи пред нов брейкбол, но се измъкна, а веднага след това на свой ред стигна до възможност за пробив. Опитните французи обаче също показаха спокойствие и не позволиха да допуснат първи пробив в срещата. В шестия гейм обаче опитната двойка от Франция поведоха с 30:40, а впоследствие си извоюваха и последвата решаваща точка, с което и нанесоха решаващия пробив, с който в крайна сметка и взеха срещата.

В следващия кръг съперници на Никола Маю и Пиер-Юг Ербер ще бъдат Диего Шварцман и Андрес Молтени, а със сигурност французите влизат в двубоя като сериозни фаворити.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Димитров и Лопес не успяха да се противопоставят на Ербер и Маю В

Коментари





Следвайте ни в Facebook