Димитров няма да участва на LIBÉMA OPEN

от в 14:12 на 05.06.2019
В
Григор Димитров е преценил, че трябва да удължи почивката си. Той е отказал участие за пореден път през сезона, след като бе подал заявка да играе на турнира на трева в Хертогенбош, Холандия.

Димитров е играл и преди в холандския град като 17-годишен супер талант, когато в първия кръг срещна Игор Андреев през 2008-ма година, където българинът отстъпи 1:6 3:6, а явно поне засега това ще остане и единственото участие на българина в холандския град.

По този начин нашето момче ще открие сезона на трева директно, както бе обявено още от начало, на АТР 500 турнира в Куинс, започващ на 17 юли, където спечели титлата през 2014 година. Там Гришо ще играе и на двойки заедно с Хуан Мартин Дел Потро.

Мястото на Димитров в Хертогенбош в основната фаза на надпреварата заема Лоренцо Сонего от Италия.

Интересното за турнира е, че Лейтън Хюит ще играе за последен път в Холандия по време на Libéma Open. Двукратният шампион на Големия шлем ще участва в турнира на двойки, а освен това Стефанос Циципас оглавява списъка на участниците. Световният номер 6 (а може и 5) ще има силна опозиция от опитни играчи като Давид Гофен и Фернандо Вердаско, както и от бъдещите звезди Франсес Тиафо и Алекс де Минор.

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Димитров няма да участва на LIBÉMA OPEN В

Коментари





Следвайте ни в Facebook