Директорът на турнира във Вашингтон: Идеята за ,,Киципас” ми хрумна през май

от в 00:40 на 30.07.2019
В
Директорът на турнира във Вашингтон - Марк Айн - разказа пред Ню Йорк Таймс за предстоящата съвместна игра на двойки между гръцката млада звезда Стефанос Циципас и австралийското ,,лошо момче” Ник Кирьос. В интервюто Айн разказа: ,,Идеята ми се роди, след като чух, че Ник е завяил желание пред камера да си партнира с гръка по време на Мастърса в Рим през май.

Имахме голямо желание да организираме интересен двойков турнир. Причината, поради която имам желание да организирам спортни събития, е, че сближава народа. Когато се разхождаш наоколо, ти виждаш всички от нашия регион да идват заедно, за да се насладят на невероятните срещи, изиграни от елитни атлети. С голямо нетърпение очаквам провеждането на тазгодишния турнир. Има толкова много хора, които работиха неуморно, за да може събитието да се проведе успешно.”

Айн добави: ,,Първите неща, които организирах, бяха храната и фен зоните. Исках да има най-добрата Вашингтонска храна, както и удобни места за зрителите, където да могат да разпускат на закрито.”

Ник и Циципас ще играят в първи кръг на турнира срещу Роберт Фара и Хуан-Себастиан Кабал. Евентуално на полуфинал двамата могат да се изправят срещу Майк и Боб Брайън. Друг любопитен тандем, който ще участва на надпреварата е между братята Анди и Джейми Мъри. Техните първи опоненти ще бъдат французите Никола Маю и Едуард Рожер-Васлен.

Гръкът и австралиецът ще се състезават и на сингъл, като Циципас ще играе чак във втори кръг срещу един измежду американците Денис Кудла и Томи Пол, а Ник ще се срещне с квалификант. Партньорите на двойки могат да се срещнат евентуално на полуфинал, ала по пътя си те ще трябва се изправят срещу тенисисти като Кевин Андерсън, Джон Иснър, Беноа Пер и много други.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Директорът на турнира във Вашингтон: Идеята за ,,Киципас” ми хрумна през май В

Коментари





Следвайте ни в Facebook