Директорът на Аустрелиън Оупън: Новите дати са по-удобни за Федерер

от в 19:23 на 20.12.2020
Калоян Соколов

Крейг Тайли вече дълги години е турнирен директор на Аустрелиън Оупън, а самият той разкри, че Роджър Федерер вече е започнал подготовката си за новия сезон в Дубай и има за цел да се завърна на корта за Откритото първенство на Австралия. Тайли призна как през последните седмици е в постоянен контакт с Маестрото, който е дал достатъчно основания, за да има немалка доза вероятност той да вземе участие в първия турнир за годината от Големия шлем.

Швейцарецът наскоро сподели, че след втората операция на коляното постоянно напредва с възстановяването, но времето може да се окаже недостатъчно за него в опита му да се включи в надпреварата, където триумфира с последния си мейджър трофей и решението ще бъде взето на база това как ще реагира тялото на световния номер 5 в тренировъчния процес през следващите дни.

"Роджър ми каза, че отлагането на турнира от 19 януари за 8 февруари е много удобно за него и се надяваме да го видим в действие на нашите кортове" - допълни главният организатор на турнира.

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Директорът на Аустрелиън Оупън: Новите дати са по-удобни за Федерер Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook