Директорът на Lacoste обвини Циципас в нечестно поведение и си навлече гнева на Анди Мъри

от в 12:15 на 18.11.2023
Калоян Соколов

Френскят моден бранд Lacoste е с все по-засилени позиции в тениса, като Новак Джокович, Даниил Медведев и Григор Димитров са сред главните посланици на марката. Вчера обаче компанията претърпя известен удар по реномето си, а вината всъщност е изцяло на нейния главен изпълнителен директор - Гибер Тиери.

"Свалям шапка на Яник Синер за победата му. Въпреки нечестното поведение на Циципас, то той показа на всички защо е бъдещ шампион и истински човек"- написа Тиери в социалната мрежа, визирайки успеха на италианеца над Холгер Руне на ATP финалите в Торино.

Припомняме ви, че Циципас се отказа още в третия гейм на втория си двубой от груповата фаза, когато се изправи срещу Руне и и по този начин ситуацията в "Червената група" се усложни значително, като до последно не се знаеше кои двама състезатели ще продължат към 1/2-финалите.

Изглежда въпросната ситуация не се е харесала на директора на известния бранд, но определено реакцията му е крайно непрофесионална и беше подобаващо репликиран от самия Анди Мъри, а ето какво написа бившият номер едно в социалните медии:

"Странна публикация от главен изпълнителен директор на спортна марка. Контузиите са част от спорта и определено не са "нечестно поведение" - категорично заяви 3-кратният шампион от Големия шлем.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Директорът на Lacoste обвини Циципас в нечестно поведение и си навлече гнева на Анди Мъри Калоян Соколов
Теми:  
atp | анди мъри | любопитно | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook