Директорът на турнира в Акапулко: Ние сме значимо събитие дори и без Федерер

от в 12:28 на 08.12.2018
Калоян Пламенов

Директорът на турнира в Акапулко Раул Зурутуза обяви, че надпреварата е значим и голям турнир дори и без присъствието на Роджър Федерер.

Швейдарецът не е играл до момента в Акапулко и опитите ежегодно да бъде убеждаван да се пусне в надпреварата до момента се увенчават с пълен провал, но изглежда шефът на събитието се е примирил с факта, че няма да може да докара Маестрото в Мексико.

"Ние винаги говорим с него и настояваме да дойде и да играе в турнира, но той си има своя план. Не знам дали ще играе в Дубай, но определено нямаме безсънни нощи заради нежеланието на Роджър да играе в нашия турнир. Очакваме през новото издание на турнира две големи имена в тениса - Рафа Надал и Александър Зверев. Иснър също ще играе, така че турнирът ни ще бъде отново силен. За съжаление Новак Джокович няма да играе в надпреварата", обяви той в последното си интервю.

"Разбрахме, че Новак ще играе в Дубай по същото време. Дел Потро? Това е малко сложен въпрос. Нека първо да се оправи и тогава ще видим какво ще стане и дали ще играе при нас. В момента проявяваме търпение относно неговото състояние. Знаете, че се контузи тежко". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Директорът на турнира в Акапулко: Ние сме значимо събитие дори и без Федерер Калоян Пламенов
Теми:  
роджър федерер | тенис турнир в акапулко

Коментари





Следвайте ни в Facebook