Дискусия на живо: ATP Tour Finals

от в 03:37 на 18.11.2020
Калоян Соколов

Сезон 2020 е близо до своя завършек, но преди това ще станем свидетели на финалния Мастърс в Лондон, където битката за трофея ще бъде водена между осемте най-добри тенисисти през годината. Новак Джокович вече си осигури първото място в ранглистата поне до началото на 2021-а, само че със сигурност ще бъде крайно мотивиран  да добави шеста титла от тази надпревара в колекцията си.

Рафаел Надал пък ще опита за първи път да триумфира в турнира, докато Стефанос Циципас и Александър Зверев са се прицелили към дубъл в британската столица. Диего Шварцман и Андрей Рубльов са двамата дебютанти, които ще се опитат да увенчаят силните си игри през последните месеци с достойно представаяне в Лондон. Даниил Медведев е последният от участниците на финалите, а руснакът определено ще иска да надгради над миналогодишното си представяне, когато не записа нито една победа.

Последната седмица в тенис календара за 2020г. и другите най-важни събития от тенис света отново ще може да коментирате в нашата дискусия на живо!

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: ATP Tour Finals Калоян Соколов
Теми:  
atp finals | дискусия на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook