Дискусия на живо: Ciao Roma!

от в 10:33 на 09.05.2022
Калоян Соколов

Надпреварата от сериите "Мастърс" в Мадрид приключи, но няма никакво време за почивка от страна на топ играчите, защото предстои още един турнир от същата категория, който ще се проведе в Рим и там отново ще бъдат събрани всички най-добри мъже и жени на планетата. Единственото сериозно изключение при мъжете е Карлос Алкарас, чиито проблеми в областта на глезена го принудиха да се оттегли от основната схема в италианската столица. Тук са обаче Рафаел Надал и Новак Джокович, които доскоро отсъстваха за дълъг период от време и сега има шанс да натрупат нужната игрова практика, за да бъдат в топ форма за Ролан Гарос.

При дамите пък ще видим завръщането в игра на Ига Швьонтек, която неочаквано се отказа от участие в Мадрид и ни предстои да разберем дали полякинята е способна да спечели четвърта поредна WTA 1000 титла. Нейната задача обаче няма да бъде никак лесна, защото Симона Халеп набира сериозна скорост под ръководството на Паттрик Муратголу, а Онс Жабер ще бъде пределно мотивирана да удължи страхотната си серия, след като завоюва трофея в Испания.

Ние пък отново ще можем да се наслаждаваме на изявите на първата ни ракета Григор Димитров и определено имаме поводи за оптимизъм, имайки предвид позитивния старт на клей сезона за най-добрия роден тенисист. Както става ясно, то тенис емоциите изобщо няма да са кът през следващите дни, като вие отново ще може да дискутирате най-интересните теми от света на тениса, ако изберете нашата дискусия на живо.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Ciao Roma! Калоян Соколов
Теми:  
дискусия на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook