Дискусия на живо: Добре дошли в заключителната част от тенис сезона!

от в 09:55 на 22.10.2024
Калоян Соколов

Само 3 седмици ни делят от края на тенис сезона, а битката за ATP финалите в Торино продължава да бъде все толкова завързана и непредсказуема. Григор Димитров към момента е под номер 11 в годишната класация и е на 570 точки от осмия Андрей Рубльов, но Новак Джокович вече се отказа от участие на Мастърса в Париж и има голяма вероятност да не го видим в италианския град, което отваря вратата сериозно пред българина и той ще трябва да хяърли всички сили на предстоящия турнир във Виена, където е поставен под номер 3.

Виктория Томова пък вчера записа една от най-големите победи в своята кариера, отстранявайки защитаващата шампионка в Токио - Вероника Кудерметова. Това даде шанс на първата ни ракета при дамите утре да премери сили с една от сензациите на сезона, а именно 20-годишната сензация Даяна Шанйадер, която през този сезон спечели 3 титли в WTA тура и изглежда, че изобщо няма намерение да спре дотук.

Вие пък отново ще имате възможност да коментирате всичко най-важно и интересно от света на тениса в нашата дискусия на живо!

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Добре дошли в заключителната част от тенис сезона! Калоян Соколов
Теми:  
Коментари на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook