Дискусия на живо: Клей сезонът е вече в разгара си!

от в 10:35 на 18.04.2023
Калоян Соколов

Клей сезонът вече е в разгара, а Андрей Рубльов се превърна в първия голям шампион, след като завоюва трофея в Монте Карло За руснака обаче няма да има никаква почивка, защото директно му предстои да замине за ATP 250 турнира в Баня Лука, където би могъл евентуално да премери сили с Новак Джокович на финала.

В Барселона пък ще бъде дори по-интересно, тъй като там в действие ще видим Григор Димитров, който ще се опита да заличи неубедителното си представяне в Монте Карло, но конкуренцията в испанския град ще бъде повече от сериозна, имайки предвид наличието на играч от ранга на Карлос Алкарас, Стефанос Циципас, Яник Синер и Каспър Рууд.

При дамите пък ще се състои най-голямата надпревара на закрити червени кортове, а именно тази в Щутгарт, където участие са заявили цели 8 представители на топ 10, като сред тях е и защитаващата шампионка Ига Швьонтек, която се завръща обратно на корта след контузия.

Вие пък отново бихте могли да коментирате всичко най-интересно в света на тениса, ако се присъедините към нашата дискусия на живо!

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Клей сезонът е вече в разгара си! Калоян Соколов
Теми:  
дискусия на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook