Дискусия на живо: Клей сезонът навлиза в решителен етап

от в 13:28 на 24.04.2022
Калоян Соколов

Състезанията на клей вече се провеждат за трета поредна седмица и Ролан Гарос въобще не е толкова далеч от началото си. Съвсем скоро ни предстои да се насладим на големите турнир в Мадрид и Рим, които ще ни дадат ясна отправна точка за това кои ще са големите фаворити на втората "мейджър" надпревара през сезона. Новак Джокович вече показва наченки на най-добрата си игра и е на една победа от трофея в Белград, докато Рафаел Надал тепърва ще направи своето завръщане на корта. Двете легенди обаче ще имат трудната задача да се справят с младите Стефанос Циципас и Карлос Алкарас, които постигнаха някои впечатляващи победи върху червената настилка.

При дамите Ига Швьонтек изглежда с една крачка пред всички останали, но там нещата винаги са крайно непредсказуеми. Арина Сабаленка пък започва да напомня за най-добрите си дни и днес ще може да премери сили с настоящата номер едно, за да се разбере колко точно е далеч от върха в момента.

Както става ясно, то тенис емоциите изобщо няма да са кът през идните седмици, а вие отново ще може да дискутирате най-интересните теми от света на тениса, ако изберете нашата дискусия на живо.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Клей сезонът навлиза в решителен етап Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | Арина Сабаленка | дискусия на живо | ига швьонтек | новак джокович | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook