Дискусия на живо: Кулминацията в сезона на клей наближава!

от в 15:33 на 04.05.2021
Калоян Соколов

Битките на червената настилка вече вървят към своето преполовяване, а към този момент фаворитите определено не убеждават и новите претенденти не липсват. Стефанос Циципас грабна титлата на Мастърса в Монте Карло и остана на една точка от това да детронира Рафаел Надал в Барселона, но испанецът показа, че все още е най-добрият играч на тази настилка, макар скорошното си поражение от Андрей Рубльов.

Новак Джокович пък регистрира изненадващи загуби от Данеил Еванс и Аслан Карацев, които поставят под сериозен въпрос шансовете му за евентуална атака на титлата на Ролан Гарос, докато Роджър Федерер и Домник Тийм все още не са направили дебютните си изяви върху сгурията, но това ще се промени тази седмица на надпреварата в Мадрид, където австриецът ще се завърне след близо двумесечна пауза.

Григор Димитров от своя страна изпитваше известни здравословни проблеми, което му попречи да покаже най-доброто си ниво до момента, ала се надяваме това да се промени много скоро и първата ни ракета отново да покаже силната си форма от началото на сезона.

При дамите нещата също са не по-малко интересни и ни предстои да разберем дали Ашли Барти ще удължи победната си серия или някоя измежду Симона Халеп и Ига Швьонтек ще покаже нужните качества, за да спре доминацията на австралийката.

За нас остава да се надяваме да имаме много позитивни емоции с любимата игра, които да коментираме в нашата дискусия на живо!

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Кулминацията в сезона на клей наближава! Калоян Соколов
Теми:  
дискусия на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook