Дискусия на живо: Марсилска афера и титанични сблъсъци в пустинята

от в 13:46 на 23.02.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров може да не е печелил нито един мач при досегашните си две участия в Марсилия, но в момента показва игра, при която можем да се надяваме на много повече от просто един успех. Българинът е поставен под номер четири в основната схема на надпреварата във френския град и днес ще открие участието си, излизайки на корта срещу квалификанта Хийс Броуер, а за нас остава да стискаме палци, че най-добрият български тенисист най-после ще прекъсне серията си от 11 поредни загубени полуфинала и ще можем да го наблюдавам в спора за трофея.

Паралелно вървят и битките на ATP 250 турнира в Доха, където отчетлив фаворит за титлата е Даниил Медведев, но неговият сънародник Андрей Рубльов е в състояние да обърка сметките му, а не бива да подценяваме и Анди Мъри, който не спира да изумява от началото на годината.

При дамите по същото време се провежда WTA 1000 състезанието в Дубай и всички фенове на тениса се надяваме да видим двубой между Ига Швьонтек и Арина Сабаленка, които се очертават да диктуват събитията в женския тенис през настоящия сезон.

Вие пък отново ще може да коментирате всичко най-интересно от света на тениса в нашата традиционна дискусия на живо!

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Марсилска афера и титанични сблъсъци в пустинята Калоян Соколов
Теми:  
диксусия на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook