Дискусия на живо: Начало на битките в Мадрид

от в 19:37 на 24.04.2024
Калоян Соколов

Клей сезонът вече навлиза в решителната си фаза и предстоят най-важните турнири преди Ролан Гарос. Тазседмичната спирка на Тура е испанската столица Мадрид, където най-добрите тенисисти при мъжете и дамите си дават среща по едно и също време. Голямото отсъстващо име в мъжкото направление е Новак Джокович, който пропуска надпреварата за 3-ти път в последните 4 години, но всички останали топ имена са готови да се сблъскат за поредното голямо отличие през сезона, а ние можем само да се надяваме, че Григор Димитров ще ни донесе поредна доза положителни емоции за 2024-та година.

При дамите ни предстои да разберем дали Елена Рибакина е способна отново да обърка сметките на безспорната клей доминаторка Ига Швьонтек, която изненадващо отстъпи на представителката на Казахстан в 1/2-финалите на турнира в Щутгарт, а също така ще бъде изключително любопитно да разберем дали победната серия на Даниел Колинс няма да отведе американката до трета поредна титла, след като тя вече триумфира в Маями и Чарлстън.

Вие пък отново бихте могли да коментирате всички най-важни теми от света на тениса в нашата традиционна дискусия на живо!

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Начало на битките в Мадрид Калоян Соколов
Теми:  
дискусия на живо | Коментари на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook