Дискусия на живо: Начало на турнира от сериите "Мастърс" в Маями!

от в 18:13 на 22.03.2022
Калоян Соколов

През изминалите дни се насладихме на чудесни изяви от страна на Григор Димитров, който най-накрая се доближи до оптималната си форма и изнесе серия от силни мачове в Индиън Уелс, за да се класира към четвъртфиналната фаза на турнира. Време за почивка обаче няма, защото от днес стартира втората голяма смесена тенис надпревара, а именно тази в Маями.

Там хасковлията ще бъде поставен под номер 26 и участието му стартира директно от втори кръг, а на 1/16-финалите бихме могли да станем свидетели на двубой между родния ни представител и Александър Зверев. Във Флорида големите отсъстващи са Новак Джокович и Рафаел Надал, но всички останали състезатели от топ 20 са готови да влязат в битката за трофея.

При дамите голямата интрига се крие в това дали Ига Швьонтек има силите да осъществи "Слънчев дубъл" затвърждавайки триумфа си от Калифорния. Подобно постижение би било много ключово в битката за първата позиция, където полякинята се приближава все повече до Ашли Барти, която няма да видим на корта в Маями.

Вие пък отново ще може да коментирате всичко най-важно около любимия спорт в нашата традиционно дискусия на живо:

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Начало на турнира от сериите "Мастърс" в Маями! Калоян Соколов
Теми:  
диксусия на живо | Коментари на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook