Дискусия на живо: Нови силни тенис емоции с Григор и Томова в Маями!

от в 15:42 на 20.03.2023
Калоян Соколов

Емоциите от Индиън Уелс още не са отшумели, но веднага идва време за смяна на курса в посока Маями, където Григор Димитров ще се опита за пръв път в своята кариера да премине отвъд осминафиналите на турнира, а Карлос Алкарас и Даниил Медведев ще поведат нов спор за поредно значимо тенис отличие. Любопитно е и в какво състояние ще пристигне Стефанос Циципас, чието участие до последно беше под съмнение и самият той неколкократно спомена, че не е напълно възстановен и няма сериозни очаквания към себе си за добро представяне на Мастърсите в САЩ.

При дамите ще стискаме палци на Виктория Томова да премине за пръв път успешно пресявките във Флорида, а защо не да я видим и как записва нова победа в основната схема на надпревара от категория WTA 1000, което вече стори в Дубай през настоящия сезон. Очакваме с интерес да видим и реакцията от страна на световната номер едно Ига Швьонтек, която претърпя тежко поражение от Елена Рибакина в Индиън Уелс, като полякинята ще може да вземе реванш от нея още на четвъртфиналната фаза в Маями.

Вие пък отново ще може да коментирате всичко най-интересно от света на тениса, ставайки част от нашата традиционна дискусия на живо!

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Нови силни тенис емоции с Григор и Томова в Маями! Калоян Соколов
Теми:  
дискусия на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook