Дискусия на живо: В очакване на Sofia Open 2021!

от в 11:28 на 14.09.2021
Диана Андреева

И последният турнир от Големия шлем за сезон 2021 вече е в историята, а това издание на US Open със сигурност ще бъде запомнено. Както при мъжете, така и при дамите станахме свидетели на наистина класни мачове, а заключителните фази със сигурност сложиха подобаващ край на надпреварата.

Ема Радукану шокира света - тя не само, че стартира участието си от квалификациите, но и вдигна трофея без да е загубила нито един сет. Новак Джокович остана на крачка от Календарния шлем, тъй като се поддаде на обвзелото го напрежение във финалния сблъсък, а това изведе неговия опонент Даниил Медведев до дебютен мейджър трофей в неговата кариера.

За няколко седмици Тура ще се разпростре на три континента - Азия, Северна Америка и Европа, преди погледите на всички да се насочат към един от любимите Мастърс 1000 турнира в календара на ATP - Индиън Уелс. Преди това обаче ни предстоят надпреварите в Метц, Нур-Султан, Ченгду, Жухай, Сан Диего и София. А може би най-вълнуващото събитие през този месец ще бъде демонстративния турнир Laver Cup, планиран да се състои между 24 и 26 септември.

Интригуващи мачове, доза емоци и безсънни нощи отново тепърва ни предстоят, а както обикновено, вие ще можете да коментирате всичко най-интересно около тениса и отвъд него, включвайки се в традиционната ни дискусия на живо!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: В очакване на Sofia Open 2021! Диана Андреева
Теми:  
laver cup | sofia open | григор димитров | индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook