Дискусия на живо: В очакване на супершоуто Димитров - Джокович

от в 19:48 на 14.09.2024
Калоян Соколов

Тазгодишният US Open е вече в историята, но тенис емоциите тепърва предстои да достигнат до връхната си точка, защото точно в заключителната част от сезона ще разберем кои осем тенисисти ще се класират за ATP финалите в Торино, като Григор Димитров продължава да е един от сериозните претенденти за класиране.

Най-добрият български тенисист ще трябва тепърва да защитава много сериозно количество на турнирите в Азия, само че преди това предстои да се насладим на най-голямото тенис шоу у нас въобще, тъй като на 17- септември в зала "Арена София" предстои демонстративния двубой между първата ни ракета и Новак Джокович.

През този уикенд пък ще се проведат сблъсъците в Купа "Дейвис", от които ще разберем кои страни ще се класират за финалната фаза в Малага, а за нас от най-голямо значение ще бъде представянето на България в сблъсъка с Ел Салвадор от Световна Група II.

Вие пък отново ще може да коментирате всичко най-важно и интересно от света на тениса, включвайки се в нашата традиционна дискусия на живо!

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: В очакване на супершоуто Димитров - Джокович Калоян Соколов
Теми:  
дискусия на живо | Коментари на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook