Дискусия на живо: Готови за Ролан Гарос!

от в 12:16 на 22.05.2024
Калоян Соколов

Броени часове ни делят от тегленето на жребия за Ролан Гарос, като всички ние стискаме палци Григор Димитров и Виктория Томова да изтеглят възможно по-благоприятни съперници и да ни зарадват със силни игри в Париж.

Григор имаше проблем в областта ни китката, който не му позволи да се представи на оптимално равнище на Мастърса в Рим, а ние можем само да се надяваме, че травмата е отшумяла и първата ни ракета ще покаже играта от началото на сезона, която му позволи да се завърне в топ 10 на света.

Вики пък най-после изглежда намери оптималното си равнище, след като записа някои много неприятни загуби на турнирите в Мадрид и Рим, но в последните два дни се поздрави с впечатляващи победи на WTA 250 надпреварата в Рабат и днес ще се опита да се класира за първия си полуфинал през сезона на това ниво, изправяйки се срещу Лаура Зигемунд.

Що се отнася до надпреварата при мъжете, то отдавна нещата не са изглеждали толкова отворени, имайки предвид дългото отсъствие на 14-кратния шампион Рафаел Надал, травмите на Яник Синер и Карлос Алкарас, както и неубедителната форма на Новак Джокович.

При дамите Ига Швьонтек като изглежда сериозна фаворитка, имайки предвид, че грабне купите в испанската и италианската столица, но Арина Сабаленка със сигурност копнее за реванш, а Елена Рибакина е единствената тенисистка побеждавала световната номер едно през тази година на червени кортове и не бива да бъде отписвана.

Вие пък отново бихте могли да коментирате всички най-важни събития от Ролан Гарос, възползвайки се от нашата традиционна дискусия на живо!

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Готови за Ролан Гарос! Калоян Соколов
Теми:  
дискусия на живо | Коментари на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook