Дискусия на живо: Григор Димитров открива тревния си сезон с участие в Куинс!

от в 22:28 на 16.06.2024
Калоян Соколов

Първата седмица от тревния сезон вече измина, а утре тенис емоциите ще бъдат на най-високо ниво, тъй като Григор Димитров ще изиграе дебютния си двубой на тревна настилка за 2024-та, изправяйки се срещу Адриан Манарино в откриващия кръг на надпреварата в Куинс, където е бивш шампион. Досега българинът е спечелил и 5-те си двубоя с френския ветеран и със сигурност има високи цели за предстоящото състезание, в което ще видим още звезди от ранга на Холгер Руне, Анди Мъри, Алекс Де Минор и защитаващия шампион Карлос Алкарас.

В Хале нещата няма да бъдат по-малко интересни, тъй като ще видим цели 5 представител на топ 10, сред които ще е и новият номер едно в света - Яник Синер. При дамите пък целият тенис елит ще се появи в Берлин, където единствените големи отсъстващи ще бъдат двете тенисистки, които си оспорваха трофея на Ролан Гарос, а именно Ига Швьонтек и Жасмин Паолини.

Разбира се, вие отново ще може да коментирате всички най-интересните събития от света на тениса в нашата дискусия на живо, която е отворена и за разговори на всякакви други теми!

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Григор Димитров открива тревния си сезон с участие в Куинс! Калоян Соколов
Теми:  
диксусия на живо | Коментари на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook