Мачове на живо
Очаквано начало 20:00ч.
Бьорн Фратанджело
Яник Синер
Очаквано начало 21:45ч.
Лоренцо Музети
Стефанос Циципас

Дискусия на живо: Хамбург, Атланта и Гщаад

от в 16:20 на 22.07.2019
В
Ето че сезонът на трева официално е закрит, като през тази седмица ще имаме удоволствието да наблюдаваме клей турнира от серията ,,АТР 500” в Хамбург, където надпреварата се очертава да бъде изключително интригуваща, тъй като в германския град ще видим в действие Доминик Тийм, Александър Зверев, Фабио Фонини, Николоз Басилашвили и много други страхотни имена!

Нас, българските фенове, обаче малко повече ще ни интересува турнирът в Атланта, в който ще вземе участие Григор Димитров, а българинът ще трябва да премине през редица силни американски тенисисти като Джон Иснър и Тейлър Фриц, ако иска да се бори за трофея в САЩ. Нашето момче открива кампанията си именно срещу американец в лицето на Кевин Кинг, а в Атланта ще видим и дългоочакваното завръщане на Джак Сок, който играе с ,,уайлдкард” и стартира срещу Миомир Кецманович.

Не на последно място и турнирът в Гщаад ще бъде изигран през тази седмица, а в него тенисисти от ранга на Роберто Баутиста Агут, Фернандо Вердаско, Душан Лайович и Лоренцо Сонего водят полето. Също така ще можем да гледаме и надпреварите от WTA в Юрмала, Латвия и Палермо, Италия, като в източна Европа ще можем да видим в действие Анастасия Севастова, Йелена Остапенко и Каролин Гарсия, а на Апенините ще гледаме Кики Бертенс, Ализе Корне и Лаура Зигемунд.

Всички най-интересни събития от седмицата ще можете да коментирате тук!

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Хамбург, Атланта и Гщаад В

Коментари

Следвайте ни в Facebook