Дискусия на живо: Вашингтон, Лос Кабос и Кицбюел

от в 11:47 на 29.07.2019
В
Предстоят множество интригуващи тенис турнири и през тази седмица, като в центъра на събитията за нас ще бъде надпреварата в Лос Кабос, където първата ни ракета - Григор Димитров, ще вземе участие, като българинът ще стартира срещу Стийв Джонсън в опит за прекъсване на негативната си серия от четири последователни загуби. Същевременно в Мексико ще видим и Фабио Фонини, който ще защитава титлата си, както и Гидо Пея, Диего Шварцман и Люка Пуй, които ще се втурнат към купата.

Важен ще бъде и турнирът във Вашингтон, където редица тенисисти от световна класа ще започнат американското си турне, сред които Стефанос Циципас, Карен Хачанов, Даниил Медведев, Кевин Андерсън, Ник Кирьос, Милош Раонич и много други. В Кицбюел пък, който се пада и последният АТР клей турнир за годината, ще видим Доминик Тийм, Душан Лайович, Фернандо Вердаско и Пабло Куевас.

При жените също няма да бъде безинтересно, като отново във Вашингтон ще наблюдаваме Слоун Стивънс, Медисън Кийс, София Кенин, Сю-Уей Хсие и много други. В Сан Хосе пък Елина Свитолина, Арина Сабаленка, Елиз Мертенс и Аманда Анисимова ще вземат участие. И в Карлсрух ще има турнир, където Тамара Зиданшек, Алисън ван Уйтванк, Татяна Мария и Лаура Зигемунд ще се опитат да спечелят трофея.

Всичко най-интересно от тази седмица ще можете да коментирате тук!

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Вашингтон, Лос Кабос и Кицбюел В

Коментари





Следвайте ни в Facebook