DJ Marten: Направих правилното нещо; никой не е искал мнението на хората по този въпрос

от в 12:14 на 19.09.2024
Елеонора Александрова

Мартен Роберто се превърна в една от най-противоречивите личности в българското общество. Опитният диджей имаше за задача да зарадва зад пулта не само публиката, но и Григор Димитров и Новак Джокович в най-голямото тенис шоу в България, но вместо това ги разочарова с решението да не пусне любимата българска песен на легендарния сърбин "Луда по тебе" на Камелия.

DJ Мартен излезе в изявление по случилото се, като признава как е неприятно изненадан от обидните коментари по негов адрес, но по никакъв начине съжалява за това, което е направил, тъй като "се бори за тези неща години наред":

"Мисля, че отместваме акцента от това, което се случи. Състоя се едно изключително спортно събитие с двама невероятни атлети. Това беше спортен празник, а не музикално събитие. Имаме нужда от такива мероприятия, които събират хората, карат ги да са по-добри и показват, че трябва да намериш това, което те прави щастлив и да вложиш много любов и работа, за да станеш изключително добър.

Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време. Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат.

Не бях подготвен за този разговор с Джокович, но се радвам, че го проведох и се радвам, че казах това, което имам да казвам и направих правилното нещо за себе си"- допълни Роберто.

Източник: Traffic News


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
DJ Marten: Направих правилното нещо; никой не е искал мнението на хората по този въпрос Елеонора Александрова
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | мартен роберто | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook