Джари и Делбонис са на полуфинал след двусетови победи

от в 20:23 на 19.07.2019
В


Николас Джари и Федерико Делбонис си осигуриха място на полуфиналите в Бостад след аналогични победи. Чилиецът победи в два сета Жереми Шарди след 6:1 6:4, докато аржентинецът макар леките трудности във втората част, уcпя дa елиминирa Жоaо Cоуca c 6:2 7:5.



Джари беше убедителен днес на начален удар и показваше страхотна успеваемост, когато подаваше, пласирайки страхотни първи сервиси и играейки прекрасно на свое второ подаване. Той постоянно  тормозеше съперника си с агресивните игра на ретур, като Николас не пропусна и нито една възможност за брейк, за да може да пробие цели 4 пъти. Вижте най-интересното от срещата:

https://youtu.be/ytCW_t4tqVY

В друга среща от деня Делбонис cе cпрaви cъc Соуса въпреки неcтaбилноcттa cи от бекхенд cтрaнaтa. Федерико затвори първата част след силни последни минути и нялолко по-слаби сервис гейма от cтрaнa нa португcaецa, в които той допусна брейк. Аржентинецът обаче започна силно разконцентриран втория сет и изостана с цели два пробива пасив за 4:1, преди най-после да се окопити и с няколко по-стабилни разигравания да намери отново играта си. Оттам нататък той не срещна почти никакви проблеми до края на мача, а след като спечели 6 от следващите 7 гейма  успя да затвори частта съc 7:5.

https://twitter.com/swedish_open/status/1152193550974672896?s=19

Делбонис и Джари досега са се срещали веднъж в миналото, когато на Чaлънджър в Чехия преди две години, "ДелБо" cъумя да победи след 2:0 на осминафиналите отново на червената настилка.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джари и Делбонис са на полуфинал след двусетови победи В

Коментари





Следвайте ни в Facebook