Джокович бе критикуван относно възгледите си за промяна на молекулярната структура на храната и водата

от в 19:29 на 09.05.2020
Диана Андреева


Световният номер 1 Новак Джокович получи много критики покрай последната си сесия на живо в Instagram. Ноле сподели възгледите си относно взъможността за промяна на молекулярната структура на храната и водата чрез положителни мисли. Сърбинът е домакин на поредица, наречена "Проект за самоусъвършенстване" по време на текущата пандемия и последният му гост беше Червин Яфарих.

Яфарих е основател на компанията Cymbiotika, която има за цел да управлява ученето през целия живот, усъвършенстването на знания и оптималното здраве. По време на сесията на живо Ноле коментира:

"Познавам хора, които чрез тази енергична трансформация, чрез силата на вярата успяват да преобразят най-токсичната храна и най-замърсената вода. Учените са доказали, че молекулите във водата реагират на нашите емоции, на това, което си мислим и говорим.

Доказано е, че ако сте щастливи, ако излъчвате положителна енергия, това създава молекулярна структура във водата, която има гео-призма, основана на свещената геометрия, а това означава, че има симетрия и баланс. Но, ако изпитвате болка, страх, неудовлетвореност, гняв, тази структура във водата ще се разпадне".

Мери Карило, един от най-добрите коментатори по телевизията, казва, че мнението на Джокович било смущаващо и голямото му влияние може да накара много хора да повярват на теориите му.

Джокович

"Знаем, че той вярва в медитацията, в молитвата, в холистичното изцеление. Той не приемаше, че трябва да му оперират лакътя и дълго време отлагаше процедурата, защото смяташе, че може сам да излекува тялото си.

"Много съм притесненa, че Джокович и онзи друг човек казват, че може да промениш токсичната вода в питейна вода. Това е опасно, а повече от половин милион фенове ги слушаха по време на дискусията. Надявам се Новак да се отдръпне от това."

Джон Вертрайм също каза, че сръбският тенисист трябва да внимава, когато изразява своите възгледи. "Той наистина трябва да внимава, има последствия от това. Мисля, че има голяма отговорност, която идва с това да бъдеш номер 1 и cи длъжен дa изпитвaш уважение към науката и обективната истина".

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович бе критикуван относно възгледите си за промяна на молекулярната структура на храната и водата Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook