Джокович е почувствал облекчение в рамото, но не е сигурен за срещата срещу Вавринка

от в 11:32 на 31.08.2019
В
След рутинната си победа над Денис Кудла Новак Джокович разказа относно наскоро нашумялата си контузия:

,,Всичко започна преди няколко седмици. Разбирам, че всички искате да знаете нещата относно състоянието ми, но взех решение да не говоря за това. Надявам се да ме разберете.

Много съм доволен, че имах възможност да играя срещу Кудла снощи, защото преди два дни не очаквах, че въобще ще успея да излезна на корта. Макар че почувствах доста голямо облекчение, нищо не се знае за срещата ми с Вавринка.”



Преди мача си срещу Кудла, Новак влезна в схватка с човек от публиката, който заяви, че сърбинът няма да може да се справи със своя опонент. По темата Джокович каза: ,,Само искам да отбележа, че той макар и да не искаше, страшно много ми помогна.

Няколко човека бяха изпили малко повече, отколкото е трябвало, но в това няма нищо лошо. Той ми направи голяма услуга, въпреки че не целеше точно това.”



Във връзка с предстоящия двубой между младата американка Кори Гоф и световната номер едно - Наоми Осака, Новак изказа очакванията си:

,,Гоф е новизгряваща звезда. Тя има много борбен дух, винаги се старае до последно. Независимо че е едва на 15, тя показва наистина уникална игра.

Все пак аз съм голям фен на Наоми. Това, което тя постигна през изминалите няколко години, е наистина впечатялващо. Ще бъде много интересен сблъсък.”

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович е почувствал облекчение в рамото, но не е сигурен за срещата срещу Вавринка В

Коментари





Следвайте ни в Facebook