Джокович елиминира Карузо безпроблемно и постави нов рекорд

от в 19:05 на 01.06.2019
В
Новак Джокович продължава с категоричните си победи и след 6:3 6:3 6:2 елиминира квалификанта от Италия - Салваторе Карузо.



В срещата Ноле беше безкомпромисен и отрази абсолютно всяка открила се възможност пред Карузо, а с хубави сервиси успя и да надделее безпроблемно в много от геймовете си.

В първата част Ноле проби за 3:1 и впоследствие навакса пасив от 15:40, за да затвърди аванса си. През втория и третия сет, Нова реализира брейк съответно при 2:2 и 3:2, а подпечатваше силната си игра и с втори такъв в последните подавания в сетовете на Карузо.

https://twitter.com/rolandgarros/status/1134823771242729473?s=19

За Салваторе това беше едва първо участие в основната схема на Ролан Гарос, а със сигурност той ще остане със страхотни спомени, а благодарение на точките ще прогресира с цели 26 позиции.

На пътя на Джокович към 10-ти пореден четвъртфинал в Париж седи Ян-Ленард Щруф, а това ще бъде и първото по-сериозно препядствие пред сърбина по пътя към кариерния шлем.

С днешната си победа Ноле продължи и една "традиция", той държи рекорда за най-много поредни победи срещу квалификанти - цели 18 подред на турнирите от Големия Шлем.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович елиминира Карузо безпроблемно и постави нов рекорд В

Коментари





Следвайте ни в Facebook