Джокович: ,,Не съм канил Роджър Федерер и Рафаел Надал за Adria Tour"

от в 11:26 на 26.05.2020
Анисия Стоева


Сръбската тенис суперзвезда- Новак Джокович, разкри, че напоследък разговаря с Роджър Федерер и Рафаел Надал повече от обичайното, но не ги е канил да участват в балканското турне. Миналата седмица Джокович се прибра в Сърбия след като прекара два месеца в Марбея, и обяви плановете си за Адрия Тур.

Турнирът ще се проведе в четири балкански страни- Сърбия, Хърватска, Босна и Черна гора, от 13 юни до 5 юли. Световният номер три- Доминик Тийм, световният номер седем- Александър Зверев и българската гордост- Григор Димитров потвърдиха участието си в него.

Джокович

Джокович, 17-кратен шампион от Шлема, споделя, че няма лоши отношения между тримата големи, а причината, поради която не ги е поканил, е просто защото не е смятал, че ще приемат поканата. ,,С Федерер и Надал напоследък разговаряме повече от обичайното, заради пандемията и ситуацията с подпомагането на по-ниско ранкираните играчи.

джокович

Федерер все още има проблеми с коляното си и нямаше смисъл да го питам, а Рафа тепърва се завърна на корта. Миналата седмица разговаряхме за Откритото първенство на САЩ, но не го попитах. Не вярвам, че би дошъл дори ако го бях поканил'', казва Джокович.

Джокович

Федерер, 20-кратен шампион на турнири от Шлема, претърпя артроскопска операция на коляното през февруари, малко след като загуби в три сета от Джокович на полуфинала на Откритото първенство на Австралия.

Джокович

 

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович: ,,Не съм канил Роджър Федерер и Рафаел Надал за Adria Tour" Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook