Джокович се класира на 11-тия си четвъртфинал на Уимбълдън след трисетова победа над Юмбер

от в 20:13 на 08.07.2019
В
Новак Джокович днес записа трисетова победа срещу френския младок - Уго Юмбер. По този начин след 6:3 6:2 6:3 Ноле се класира на 11-тия си четвъртфинал на Уимбълдън от последните 13 години, където сърбинът ще се изправи срещу Давид Гофен.



В началото на двубоя младокът впечатли с някои отигравания, на които световният номер едно не намираше отговор, но Джокович набързо намери ритъма си все пак, за да пробие рано и да поведе с 4:1 гейма. Последваха няколко безответни подавания, след които Новак поведе в отделните части.



И вторият сет започна с ранен пробив в полза на ,,Джокера". Докато Юмбер се стараеше да доминира играта от основната линия чрез форхенда си, сърбинът не му даваше лесни точки, което спомогна на Ноле да пробие за втори път в сета, повеждайки с 2:0.



Третата част започна по-равностойно, като двамата тенисисти взимаха подаванията си без особени затруднения, но именно в ,,Тилдъновия гейм" Юмбер се пречупи, инкасирайки нулев пробив, а скоро той трябваше да сервира и за оставане в срещата. Французинът тогава поведе с 40:0, но последва серия от точки в полза на Джокович, който в крайна сметка прекрати двубоя в своя полза още тук.

https://twitter.com/ATP_Tour/status/1148274542244184065

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович се класира на 11-тия си четвъртфинал на Уимбълдън след трисетова победа над Юмбер В

Коментари





Следвайте ни в Facebook