Джокович се затрудни, но все пак не допусна да загуби сет срещу Лондеро

от в 10:28 на 29.08.2019
В


Новак Джокович записа втора последователна победа в три сета след 6:4 7:6(3) 6:1 над Хуан Игнасио Лондеро, за да си осигури място в трети кръг.



В първата част Лондеро поведе с пробив за 3:2, ала въпреки намерения добър ритъм допусна рибрейк за 3:3 след дълъг гейм. За още по-голямо съжаление на Хуан пък при 5:4 той отново не удържа сервис гейма си и оттам допускайки късен пробив и изостана в сетовете.

Това обаче не сломи аржентинеца и той концентрирано поведе с 3:0 след два пробива в началото на втората част. Ала дори този пасив не сломи Ноле и той с пълен обрат, вдигайки нивото неимоверно успя да поведе с 5:3 нанасяйки три брейка. Лондеро обаче не беше готов да се предаде и успя да се върне и да се добере до тейбрейк, ала и той бе спечелен от сърбина със 7:3, въпреки по-добрите отигравания на Лондеро в началото.

https://twitter.com/usopen/status/1166859829018804225?s=19

Силите на аржентинеца обаче бяха дотук и той бавно загуби какъвто и да е контрол над мача като предавайки всички свои подавания до края на срещата успя единствено веднъж да пробие Новак, а така и да не бъде на нула, ала дотам и по този начин да прати Джокович в трети кръг без загубен сет.



Самия Ноле обаче след срещата отбеляза: "Искам да поздравя Лондеро за превъзходната борбеност и страхотния тенис, който игра тази вечер. Определено беше много труден мач, въпреки че беше в три сета, а особено в първите два сета имаше много разигравания".

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович се затрудни, но все пак не допусна да загуби сет срещу Лондеро В

Коментари





Следвайте ни в Facebook