Джокович ще пропусне надпреварата в Монреал

от в 01:49 на 26.07.2019
В
Новак Джокович ще пропусне надпреварата в Монреал! Това стана ясно, след като източници от социалната платформа - ,,Туитър", и новинарския сайт ,,The Washington Post" потвърдиха информацията. По този начин миналогодишният шампион - Рафаел Надал, ще бъде първи поставен стига ,,Матадора" също да не реши да удължи почивката си между сезоните на трева и хард.

Четирикратният носител на титлата в Канада се присъедини към Роджър Федерер и Хуан Мартин дел Потро, които също така няма да вземат участие на съответния Мастърс. Миналата година Ноле отстъпи на осминафиналната фаза от Стефанос Циципас, който съумя да надделее над сегашния световен номер едно с 6:3 6:7(5) 6:3.

Ситуацията става още по-интересна, защото благодарение на отказването на сърбина и Дел Потро директно в основната схема ще влязат Ришар Гаске и Михаил Кукушкин. Ако още един тенисист се откаже, именно Григор Димитров ще бъде допуснат до основната схема, без да се налага да играе в квалификации, където българинът всъщност не е заявил участие.

Турнирът в Монреал ще се проведе между 5-11 август.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович ще пропусне надпреварата в Монреал В

Коментари





Следвайте ни в Facebook