Джокович си осигури сблъсък с Медведев

от в 15:31 на 18.04.2019
В
Новак Джокович постигна комфортен успех над Тейлър Фриц в два сета след 6:3 6:0. Сърбинът беше повече от безкомпромистен и за едва 1 час и 7 минути свърши своята задача в трети кръг и продължава към 1/4-финалите.

Първият сет бе равностоен до 2:2, когато Джокович рязко вдигна оборотите в представянето си и проби на два пъти опинента за 5:2. Фриц все пак не се предаде и върна единия пробив, но в сервис гейма си за оставане в откриващата част бе пробит за трети път в срещата, като по този начин Ноле прибави и сета към сметката си.

Интензитетът в ударите на сърбина се повиши още повече и във втората част, след като първият в световната ранглиста набързо записа първите пет гейма на сметката си. Впоследствие американецът имаше шанс да отърве ,,геврека” във втората част, но нова впечатляваща акция от ретур на Джокович не позволи този лукс на Фриц.

На четвъртфиналите ,,Джокера” ще се сблъска с Даниил Медведев, а това ще им бъде и първата среща на клей. Ноле се изправи срещу руснака много скоро, когато го надви с 3:1 в Мелбърн. Преди тази им среща те имат и още два мача през 2017, през които Даниил е загубил 5 от 6-те сета.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович си осигури сблъсък с Медведев В

Коментари





Следвайте ни в Facebook