Джон Милман отпадна от Ник Киргиос на старта на Делрей Бийч. Истомин надделя над Лопез

от в 06:49 на 19.02.2019
В
Ник Киргиос наниза 19 аса и 11 двойни грешки, за да надделее след 2 часа и 4 минути над сънародника си Джон Милман с 6:4 6:7(1) 7:6(3).

Единствения брейк за мача дойде в първото подаване на Милман, който бе пробит без проблем още от първата точка, която се разкри пред Ник. Джон имаше възможност при 2:1 все пак да навакса пасива си, но той изпусна разкрилата се пред него точка за брейк и така и самия гейм, а без повече изненади двамата си вземаха следващите подаванията, а това аналогично прерасна и в сет за Киргиос.През втората част, пробиви нямаше, а дори никой от двамата не успя да се добере до дюс, камо ли до точка за вземане на подаването на съперника, а това и доведе до тайбрек. Там Милман започна по-добре, а Ник сякаш въобще не беше започнал още да играе и както сервираше добре досега, то в тайбрека той загуби три от първите си четири сервиса, а така и изостана с 6:1, след като съперника му беше повече от убедителен в своите подавания, а това доведе и до разгромното 7:1 в тайбрека на втората част.

Така двамата трябваше да играят решаващ сет, за да определят кой ще продължи напред на турнира в Делрей Бийч. Този път не само че липсваха пробиви, тук посрещащият не се добра дори до втора точка в сервиса на съперника си, а поради това на двамата им се наложи да играя нов тайбрек. Този път Киргиос беше доста по-активен и взимайки своята първа точка той поведе. Милман отговори взимайки двете си подавания, но това беше и последния сериозен подем в резултата на Джон, защото от 1:2 точките прераснаха в 6:2 след като Ник успя да заиграе на по-високо ниво, докато противника му започна да греши. В крайна сметка поставения под номер 5 върна един от минибрейковете, които допусна, но той бе пробит отново след поредна топка забита в мрежата и така и приключи с тазгодишното си участие на турнира във Флорида.

https://twitter.com/TennisNewsTPN/status/1097703496739102720?s=19

Така австралиецът Ник Киргиос очаква някой измежду Албот и Карлович, които ще играят днес към 6 часа българско време.

Друг интересен мач от програмата на турнира в Делрей Бийч беше между Денис Истомин, който надделя над игралия едва един мач на сингъл и един на двойки досега през сезона Фелисиано Лопез с 7:6(5) 6:2 след 1  час и 40 минути на корта, а двамата изиграха сравнително равностоен мач. Испанецът наниза 11 аса срещу едва 5 на своя опонент, но това не му помогна и така узбека очаква или финалиста от Ню Йорк Шнур, или Манарино.

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Джон Милман отпадна от Ник Киргиос на старта на Делрей Бийч. Истомин надделя над Лопез В

Коментари

Следвайте ни в Facebook